fredag 3 december 2010

Foglossning

Jag är en av de olyckligt lottade som drabbats av foglossing. När jag var gravid med sonen hade jag det fruktansvärt jobbigt och jag har aldrig riktigt blivit av med smärtorna. Nu har jag redan börjat känna av fogarna mer. Värst är det än så länge på natten. Och när jag har gått för länge. Jag hoppas innerligt att det inte blir lika jobbigt den här graviditeten. För jag vill kunna njuta. Av varje sekund.

3 kommentarer:

Denise sa...

Åhhh vad jobbigt för dig, jag har oxå haft känningar av foglossningar tidigare & trott att jag bara inbillat mig då de varit så tidigt. Ta mig rätt nu men de var skönt att läsa att jag inte inbillat mig, då jag fick höra det av rätt många.
Själv är jag ruvdag två idag, än känns de bra & harmoniskt :)
Grattis igen till pluset!

Sara sa...

Åh så himla jobbigt att du redan känner av det. Jag kan verkligen rekomendera vattengympa för gravida. För mig hjälpte det jätte mycket.

Malin Lj - Mamma till Walter sa...

Stort grattis till plusset!!! Hoppas du får må bättre än förra gången och bara njuta av graviditeten:) Jag har länge undrat vad som hände med din son, varför finns han inte hos er längre? Om det är för jobbigt att svara på så förstår jag.

Lycka till och jag håller alla tummar för att det ska gå bra. Kram